Konge Uten Ei Krone - Limited Edition (VINYL - 180 gram)

Oslo Ess

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Denne utgaven kommer på sølvfarget vinyl og inneholder en plakat.

Med singlen «Amerika» åpner Oslo Ess dørene inn til deres fjerde kapittel - Konge Uten Ei Krone, et album der bandet virkelig føler de får vist fram essensen av hva Oslo Ess er; «åtte raske jævler, en ballade og en ska-låt det lukter trøbbel av».

Ifølge Åsmund Lande, Knut-Oscar Nymo og Peter Larsson er Konge Uten Ei Krone deres mest uptempo plate hittil, med effektive og lekende låter med høy energi. «Dette er vårt fjerde egenproduserte studioalbum, og aldri før har vi følt at ting har falt så naturlig på plass», forteller Lande om albumet som tar bandet ett steg videre, et steg de tar sammen med trommis Håvard Takle Ohr (kjent fra blant annet El Cuero), som med dette virkelig har funnet sin plass i bandet.

Konge Uten Ei Krone er innspillt i Ocean Studio Recordings på Giske og i Parachute Studios i Oslo i september 2015. Albumet er tracket av Roar Nilsen, produsert av Oslo Ess og mikset av Vincent Sorg (som også har mikset de to foregående platene).

 

Produktfakta
Utgitt 2016 Format VINYL - 180 gram
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Oslo Ess Bestillingsnummer 5054196896911
Sporliste
  1. Underholdning
  2. Napolèon
  3. Her er jeg
  4. Konge uten ei krone
  5. Trøbbel - med OnklP
  6. Et sted for å glemme
  7. Akilles
  8. Ikke se ned
  9. Finner ikke ord
  10. Amerika