La Alarmane Gå (VINYL)

Honningbarna

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Tilværelsen må fortone seg surrealistisk for de seks tenåringene i Honningbarna fra Kristiansand, som her slipper debutalbumet La Alarmane Gå. Et drøyt år etter at bandet spilte sin første offentlige konsert vant de Urørt, i tillegg til at de sprengte alle publikumsgrenser på Rockefeller under by:Larm 2011. De har sin egen fanklubb, hvis sjef har tatovert inn Honningbarna-logoen på armen, og de skal ut på sin første store turné. Og de er ennå ikke uteksaminerte fra videregående.

Honningbarna er et rockeband som faktisk tør å mene noe, som fra et opprørsk ungdomsperspektiv stapper låtene sine med skarpe og treffsikre skjenneprekener om det uforståelige voksensamfunnet. De setter fingeren på vestlig dobbeltmoral, statslederes feighet, de rike og mektiges løgn og bedrag, bekvemmelighetsapatiet, profitørers svikefulle krigføring og mye mer. Og de leverer det med en energi og et raseri som kun sinte tenåringer kan oppdrive, pakket inn i heftig punkrock som maner til allsang på kav sørlandsk. Sjekk for eksempel ut singlene "Noen å hate" og "Den eldre garde", eller for den saks skyld hvilket som helst annet av albumets tolv spor. Honningbarnas budskap taler til den delen av oss som fremdeles har idealene intakt, uansett om den befinner seg i en ung kropp eller i et avslepent voksensinn. Derfor digger "alle" Honningbarna - og derfor har de til stadighet blitt omtalt som framtiden for norsk rock.
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Honningbarna
Label Karmakosmetix Records Bestillingsnummer KKX018LP
Lyttespor
Sporliste
Disk 1
 1. La alarmane gå
 2. Fri Palestina
 3. Den gylne middelvei
 4. Desperado
 5. Klart blikk
 6. La ugresset spire
Disk 2
 1. Protokoll
 2. Den eldre garde
 3. Yankeesane kommer
 4. Nikkedemokrati
 5. Kloss hold
 6. Noen å hate