Lady, Give Me Your Key: The Unissued 1967 Solo Acoustic Sessions (VINYL)

Tim Buckley

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sixface
  2. Contact
  3. Lady, Give Me Your Key
  4. Once Upon a Time
  5. Once I Was
  6. I Never Asked to Be Your Mountain
  7. Pleasant Street
  8. Knight-Errant
  9. Marigold
  10. Carnival Song
  11. No Man Can Find the War
  12. I Can't Leave You Lovin' Me
  13. She's Back Again


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Tim Buckley
Label Future Days Recordings Bestillingsnummer FTDY631.1