Let England Shake (VINYL)

PJ Harvey

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Hun har en unik posisjon innen rocken, PJ Harvey. Gjennom to tiår har den engelske vokalisten og gitaristen levert musikk av et unikt kaliber - i ulike inkarnasjoner, men alltid med en dypt personlig innstilling til tone og tekst. Let England Shake er hennes åttende studioalbum på egen hånd (hun har også gitt ut to med samarbeidspartner John Parish), og på denne oppfølgeren til sårbare White Chalk (2007) leverer hun nok en gang fengslende, vokal- og gitardrevet rock som det står den aller dypeste respekt av. Musikkblekka Mojo sier at "of all her many guises - this may be her most powerful", og jaggu har de ikke rett: Dette er nok et mesterverk fra Polly Jean, en annerledes, styggvakker og følsom samling rockelåter som krever full oppmerksomhet.

Albumet, som blant annet inneholder den drivende gode singlen "The Words That Maketh Murder", er produsert av PJ selv, John Parish (16 Horsepower, Giant Sand, Goldfrapp), Mick Harvey (best kjent for sitt mangeårige samarbeid med Nick Cave) og Flood (Depeche Mode, U2, The Jesus And Mary Chain).
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist PJ Harvey
Bestillingsnummer 2758997
Lyttespor
Sporliste
 1. Let England Shake
 2. The Last Living Rose
 3. The Glorious Land
 4. The Words That Maketh Murder
 5. All And Everyone
 6. On Battleship Hill
 7. England
 8. In The Dark Places
 9. Bitter Branches
 10. Hanging In The Wire
 11. Written On The Forehead
 12. The Colour Of The Earth

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende