Life, Love And Leaving (LP)

The Detroit Cobras

199,00 19900
Ikke i beholdning hos leverandør


  1. Hey Sa-Lo-Ney
  2. He Did It
  3. Home In Your Heart
  4. Oh My Lover
  5. Cry On
  6. Stupidity
  7. Bye Bye Baby
  8. Boss With The Hot Sauce
  9. I'm Laughing At You
  10. You Can't Miss Nothing That You Never Had
  11. Right Around The Corner
  12. Won't You Dance With Me
  13. Let's Forget About The Past
  14. Shout Bamalama
  15. This Old Heart


Utgitt 2001 Reutgitt 2016
Format LP Sjanger Indierock
Antall disker 1 Antall spor 15
Artist The Detroit Cobras Label Third Man Records
Bestillingsnummer 0813547022813