Like I'm A Warrior (VINYL)

Emilie Nicolas

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Ut av intet dukket Emilie Nicolas opp i 2013. Allerede før utgivelsen av hennes første album, ble hun utropt til en av Skandinavias store, nye stjerner - ikke minst takket være singler som "Nobody Knows", "Grown Up" og DumDum Boys-coverlåta "Pstereo". Debutskiva Like A Warrior beviser at de høye forventningene var berettigede. Nicolas' stemningsfulle electropop bølger fram og tilbake mellom (ofte minimalistisk) melankoli og pulserende, mektige topper, alltid med hennes vakre vokal som naturlig midtpunkt i det detaljerte lydbildet.

Allerede nevnte "Nobody Knows" ble en favoritt blant fansen da den lå i demoversjon på Soundcloud. Her er låta - som er skrevet av Emilie Nicolas selv - innspilt på nytt. Den er produsert av Eivind Helgerød, Emilie Nicolas, Nicolay Tangen Svennæs og Anders Opdahl, samt mikset av Lasse Mårtén og mastrert av Chris Sansom i Propeller Mastring.

Sporliste

  1. Nobody Knows
  2. Let You Out
  3. Melancholia
  4. Grown Up
  5. I Was Never Yours
  6. Fail
  7. Charge
  8. Pstereo
  9. Games
  10. Put Me Down

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Electronica Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Emilie Nicolas
Label Columbia Leverandør Sony
Bestillingsnummer 88875002061

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende