Lion (VINYL - 2LP)

Marius Neset

349,00 34900
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 59,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Dette fantastiske prosjektet startet med at Marius Neset ble tildelt årets jazzstipend under Moldejazz 2011. Den årlige prisen går til en jazzmusiker under 35 år, og inkluderer bl.a. at vinneren skal komponere musikk til en konsert med Trondheim Jazzorkester på Moldejazz året etter. Det som ble spesielt for Marius var at hovedrollen nå var å være komponist, og spillingen kom i andre rekke. Marius, mest vant til å skrive musikk hvor han selv er solist, hadde nå 12 individualister og solister i hodet mens han skrev - noe som påvirket resultatet i stor grad.

Og anmeldelsene var fantastiske: Dagsavisen omtalte begivenheten som "tidenes konsert", og Adresseavisen skrev at "Marius Neset fikk Trondheim Jazzorkester til å overgå seg selv". Etter premieren i Molde, forsto de involverte at komposisjonene var så spesielle at de måtte spilles inn. Resultatet ble Nesets solodebut på ACT.

Musikere: Hanne Paulsberg, Peter Fuglsand, Eirik Hegdal, Eivind Lønning, Erik Eilertsen, Erik Johannesen, Daniel Herskedal, Jovan Pavlovic, Espen Berg, Petter Eldh og Gard Nilssen.

Belønnet med 6-ere av jazznestorene Terje Mosnes og Tor Hammerø, hhv Dagbladet og Nettavisen. I tillegg fikk plata uhemmet skryt av Roald Helgheim i Dagsavisen.

Sporliste

  1. Lion
  2. Golden Xplosion
  3. In The Ring
  4. Interlude
  5. Sacred Universe
  6. Weight Of The World
  7. Raining
  8. Birds

Produktfakta

Utgitt 2014 Format VINYL - 2LP
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 8 Artist Marius Neset, Trondheim Jazz Orchestra
Label ACT Bestillingsnummer ACT90311

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i