Live At Pompeii (VINYL - 4LP)

David Gilmour

849,00 84900
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer

45 år etter at Pink Floyds David Gilmour filmet Live At Pompeii i byens historiske amfiteater returnerte han for to spektakulære konserter i juli 2016, som en del av hans ett år lange turné i kjølvannet av suksessalbumet Rattle That Lock (2015). Dette var første gang det ble avholdt rockekonserter med publikum i det romerske amfiteateret, og de 2600 menneskene stod på samme sted som gladiatorene kjempet på flere tusen år tidligere.

David Gilmour - Live At Pompeii er at audio-visuelt fyrverkeri, med lasere, pyroteknikk og en enorm buet skjerm hvor det ble avspilt spesiallagede filmer til utvalgte sanger. Men først og fremst er dette en musikalsk oppvisning fra en av rockens giganter. Showet inneholder sanger fra hele Gilmours karriere, både solo og med Pink Floyd, inkludert «One Of These Days», den eneste sangen som også ble fremført under innspillingen i 1971, seks sanger fra Rattle That Lock, samt to fra On An Island (2006). Konsertene inneholder også en spesial fremføring av «The Great Gig In The Sky» fra The Dark Side Of The Moon, en låt Gilmour sjeldent spiller som soloartist.

David Gilmour - Live At Pompeii viser en artist på toppen av sin kreative karriere, som fremfører fantastisk materiale i samspill med musikere i verdensklasse, i en unik setting og under veldig spesielle omstendigheter.

En booklet med bilder fra konsertene og arenaen følger også med.

Sporliste

Disk 1
 1. 5 A.M.
 2. Rattle That Lock
 3. Faces Of Stone
 4. What Do You Want From Me
 5. The Blue
 6. The Great Gig In The Sky
 7. A Boat Lies
Disk 2
 1. Wish You Were Here
 2. Money
 3. In Any Tongue
 4. High Hopes
 5. One Of These Days
Disk 3
 1. Shine On You Crazy Diamond
 2. Fat Old Sun
 3. Coming Back To Life
 4. On An Island
 5. Today
Disk 4
 1. Sorrow
 2. Run Like Hell
 3. Time / Breathe (In The Air) (reprise)
 4. Comfortably Numb

Video

Produktfakta

Utgitt 2017 Format VINYL - 4LP
Sjanger Rock Antall disker 4
Artist David Gilmour Label Columbia
Leverandør Sony Bestillingsnummer 0889854649715

Anmeldelser