Live At Third Man Records (VINYL)

Shabazz Palaces

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. New Black Wave
  2. Forerunner Foray
  3. Youlogy
  4. Clown Music
  5. They Come in Gold
  6. Solemn Swears
  7. Swerve... The Reaping of All That Is Worthwhile (Noir Notwithstanding)
  8. Free Press and Curl
  9. Kill White T, Parable of The Nigga Who Barrels Stay Hot, Made by Hardkings@freecasino.blk
  10. Are You... Can You... Were You? (Felt)
  11. Falling Up the Bean Stalk


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Shabazz Palaces
Label Third Man Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer TMR304