Live Blackjazz (VINYL - 2LP)

Shining

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Med den sjangersprengende klassikeren Blackjazz sjokkerte jazz-metalbandet Shining en hel musikkverden i januar 2010. Det virket som en umulig oppgave å gjenskape mesterverkets villskap og aggresjon på scenen, og samtidig beholde den maskinliknende presisjonen fra studioinnspillingen - men dét er nøyaktig hva Shining gjør med forbilledlige Live Blackjazz.

For første gang har en av gruppas energiske og etter hvert legendariske liveopptredener også blitt fanget på film, og dette opptaket fra Rockefeller i november 2010 kommer både som livealbum og på DVD. Live Blackjazz er mikset av Sean Beavan (Marilyn Manson, Nine Inch Nails, Slayer) og mastret av Tom Baker (Marilyn Manson, Helmet, Ministry), mens produksjonen er ved multitalent og frontmann Jørgen Munkeby.

Tittelen er en leken hyllest til tidligere sjangersprengende album, med elegante nikk til Miles Davis og Black Sabbaths Live Evil-utgivelser. Musikken setter en ny standard for sjangeren hvor Shining allerede dikterer agendaen.
Sporliste
  1. Fisheye
  2. The Madness and the Damage Done
  3. In the Kingdom of Kitsch You Will Be a Monster
  4. The Red Room
  5. Goretex Weather Report
  6. Winterreise
  7. Exit Sun
  8. HEALTER SKELTER
  9. 21st Century Schizoid Man
Produktfakta
Utgitt 2011 Format VINYL - 2LP
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Shining
Label Indie Recordings Bestillingsnummer INDIE041LP