Live Cannibalism (VINYL - 2LP)

Cannibal Corpse

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Cannibal Corpse: George Corpsegrinder Fisher (vocals); Jack Owen, Pat O'Brien (guitar); Alex Webster (bass); Paul Mazurkiewicz (drums). Recorded live at The Emerson Theater, Indianapolis, Indiana on February 15, 2000 and at The Rave, Milwaukee, Wisconsin on February 16, 2000.


  1. Staring Through The Eyes Of The Dead
  2. Blowtorch Slaughter
  3. Stripped Raped And Strangled
  4. I Cum Blood
  5. Covered With Sores
  6. Fucked With A Knife
  7. Unleashing The Bloodthirsty
  8. Dead Human Collection
  9. Gallery Of Suicide
  10. Meat Hook Sodomy
  11. Perverse Suffering
  12. Spine Splitter, The
  13. Gutted
  14. I Will Kill You
  15. Devoured By Vermin
  16. Disposal Of The Body
  17. Skull Full Of Maggots, A
  18. Hammer Smashed Face



Utgitt 2000 Format VINYL - 2LP
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Cannibal Corpse
Label Plastic Head Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PHNA130114.1