Live From Austin, Tx (VINYL)

Susan Tedeschi

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. You Can Make It If You Try
  2. The Feeling Music Brings
  3. Alone
  4. Wait For Me
  5. Hampmotized
  6. Love´s In Need of Love Today
  7. Don´t Think Twice, It´s All Right
  8. Voodoo Woman
  9. In the Garden
  10. Gonna Move
  11. Wrapped In the Arms of Another
  12. It Hurt So Bad
  13. Lost Lover Blues
  14. I Fell In Love
  15. Angel From Montgomery


Utgitt 2012 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 15 Artist Susan Tedeschi
Label New West Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer 0739650441