Livsnyter (VINYL)

Thor-Rune Haugen

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Han er 64 år gammel. Han er tidligere kjent som «Haugen i bua» i Casino, som fotball-kommentator i Canal+, som musikk-journalist og programleder både i radio og TV. Nå plate-debuterer han. Med egne sanger og tekster på norsk, som han synger selv. Men med veldig god hjelp.

«Livsnyter» er produsert av Ronni Le Tekrø, som også spiller gitar og synger. Den er faktisk innspilt så tidlig som i 2015. Planen var å gi ut albumet høsten 2016. Men den sommeren pådro Thor-Rune seg et hjerne-infarkt, som tvang ham til å legge innspillingene på hylla på ubestemt tid. Men nå er tiden inne.

Musikken på «Livsnyter» er ganske lavmælt. Ronni Le Tekrø viser her mange andre sider av seg selv enn den tyngre musikken til TNT, som han er mest kjent for. På denne platen spiller han mest akustisk.

Noen av musikerne som deltar er:
LARS CHRISTIAN NARUM (kjent fra Hellbillies og Narum)
JØRUN BØGEBERG (bl.a. a-ha, Junipher Greene, Road, Flax og egne solo-album)
TROND AUGLAND (merittliste så lang at man knapt vet hvor man skal begynne)
BJØRN KRISTIANSEN (Aunt Mary)
JON ANDERS NARUM (Narum)

Nevnes spesielt må også DAVE SWARBRICK, den legendariske fele-spilleren fra Fairport Convention. Som gjorde sine pålegg i 2015, året før han dessverre døde. En annen som deltar, men som dessverre også har forlatt denne verden er koristen og keyboardisten BÅRD SVENDSEN (Åge Aleksandersen & Sambandet, TNT og mange andre). Thor-Rune dedikerer platen sin til Swarbrick og Svendsen.

Thor-Rune Haugen sier selv at hans eneste ambisjon med platen er å krysse av for nummer 1 på sin ikke-eksisterende liste over ting å gjøre før det er for sent: Gi ut sin egen plate! Og ha det moro under innspillingene. Det kan han herved krysse av.
Produktfakta
Utgitt 2020 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Artist Thor-Rune Haugen Bestillingsnummer 0602508932205

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende