Lyle Lovett And His Large Band (VINYL)

Lyle Lovett

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. The Blues Walk
  2. Here I Am
  3. Cryin´ Shame
  4. Good Intentions
  5. I Know You Know
  6. What Do You Do / The Glory Of Love (feat. Francine Reed)
  7. I Married Her Just Because She Looks Like You
  8. Stand By Your Man
  9. Which Way Does That Old Pony Run
  10. Nobody Knows Me
  11. If You Were To Wake Up
  12. Once Is Enough


Utgitt 1989 Reutgitt 2015
Format VINYL Sjanger Country
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Lyle Lovett Label Curb
Leverandør Import Bestillingsnummer CRB79004C.1