Maternity Beat - Limited Edition (VINYL - 2LP - Clear)

Hedvig Mollestad & Trondheim Jazz Orchestra

449,00 44900 Veil. pris 499,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 10+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Hedvig Mollestads tredje album under eget navn er i tett samarbeid med Trondheim Jazz Orchestra, og er hennes mest ambisiøse verk så langt. Det sier ikke så rent lite, i løpet av 11 år har hun nå levert syv fantastiske album med sin trio, samt tre soloalbum, de to forrige beæret med hver sin Spellemann. På Maternity Beat møter vi Hedvig som førsteklasses komponist, arrangør, produsent, glødende solist, samarbeidspartner og mor i en stadig mer urolig verden. TJO, med Erlend Skomsvoll som dirigent, leverer som vanlig varene til fulle, denne gangen med bl.a. Ellen Brekken fra trioen samt Torstein Lofthus og Ståle Storløkken fra Elephant9 på laget.

Maternity Beat er en milepæl i en allerede imponerende karriere og et viltvoksende verk i ordets beste betydning. Da er det ikke helt tatt ut av luften når MOJO trekker linjer fra Sonic Youth til Debussy i sin anmeldelse, og konkluderer med at dette er et dristig album helt uten grenser, som bekrefter Mollestads status som en komponist og utøver uten sidestykke.

Maternity Beat var opprinnelig et bestillingsverk fra Moldejazz og Midtnorsk Jazzsenter, oppført på festivalen i 2020 og strømmet i regi av London Jazz Festival seinere samme år.

Platen er innspilt av Dag Erik Johansen i Athletic Sound i Halden og mikset av Bård Ingebrigtsen i Amper Tone i Oslo, alt i løpet av høsten 2021.

Sporliste
  1. On The Horizon, Part 1
  2. On The Horizon, Part 2
  3. Do Re Mi Ma Ma
  4. Donna Ovis Peppa
  5. Little Lucid Demons/Alfons
  6. All Flights Cancelled
  7. Her Own Shape
  8. Maternity Beat
  9. Maternity Suite
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP - Clear
Sjanger Jazz, Rock Antall disker 2
Antall spor 9 Artist Hedvig Mollestad, Hedvig Mollestad & Trondheim Jazz Orchestra, Trondheim Jazz Orchestra
Bestillingsnummer RLP3228CLEAR