Maybe This Place Is The Same And We're Just Changing (VINYL)

Real Friends

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Maybe This Place Is the Same and We're Just Changing
  2. I Don't Love You Anymore
  3. Cover You Up
  4. Old Book
  5. Summer
  6. Loose Ends
  7. Short Song
  8. Sixteen
  9. Spread Me All Over Illinois
  10. To: My Old Self
  11. I Think I'm Moving Forward
  12. And We're Just Changing


Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Real Friends
Label Fearless Bestillingsnummer FEL301971.1