Mein Ampf (VINYL)

Ronni Le Tekrø

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Vanligvis når Ronni Le Tekrø spiller inn plate eller opptrer live, er det rockeren i ham som trer fram i lyset - denne umiskjennelige karakteren som nærmest vrenger munnvikene ned på skuldrene for å mane fram tonene som bare han kan se, men som vi andre er så heldige å få høre. Etter de siste årene med TNT-sirkus er det tvingende nødvendig for Toten-indianeren å finne tilbake til seg selv, noe han bare klarer ved stadig å utvikle seg i et format utenfor det patenterte TNT-soundet. På skiva Mein Ampf er det dermed den altomfavnende hippien, den vise indianeren og den selvransakende gudfaren - i én og samme person - som regjerer.

Albumet har en passende duft av Bowie, inhalert i Berlin og med uante vendinger og linjer som fort kan bli anerkjente av Zappa-kjennere. Melodilinjene er ofte veldig nynnbare over det tunge lydbildet hvor det skumle og uforutsigbare syremonsteret alltid lurer i bakgrunnen. Det er en skjerpet og leken Tekrø vi får høre her. Ikke bare som låtskriver og gitarist, men også som vokalformidler gjør han en solid og troverdig prestasjon.
Sporliste
 1. Planets in My Heart
 2. The Way We Feel
 3. Hey You Fool
 4. Ironnic
 5. You Know & I Know
 6. Dim Down the Citylights
 7. Why Cry
 8. I'm Your Nothing
 9. 7 Days in Love
 10. Devil's Son
 11. Love Is Not Money
Produktfakta
Utgitt 2014 Format VINYL
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Ronni Le Tekrø
Label Zuper Bestillingsnummer MEINAMPFLP1

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i