Meshes Of Voice - Limited Edition (VINYL - 2LP - 140 gram)

Jenny Hval & Susanna

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse
Endelig gis Jenny Hval og Susannas Meshes Of Voice ut på vinyl! NB! Begrenset opplag!

For to så ulike stemmer å nærme seg hverandre i et felles bestillingsverk er utfordrende og vågalt, men Jenny Hval og Susanna tok utfordringen. De komponerte tekst og musikk i en utvekslingsprosess, og 8. mars 2009 ble verket framført (sammen med Jo Berger Myhre og Anita Kaasbøll) under Ladyfest på Henie Onstad Kunstsenter.

Meshes Of Voice er en slags moderne surrealistisk fabel der en svart sjø truer og lokker, mens vakre harmonier avbrytes av ekspanderende partier med støy og reverb. Vi møter begjær, frykt og undring, melk som strømmer nedover bena, mytiske skapninger, drømmende epler og bønner til det guddommelige om å få se sannheten.

Samarbeidet ble til en utforskning av både melodisk og støybasert materiale. En palett av instrumenter som flygel, gitar, elektrisk harmonium, diverse effekter og elektronikk, preparert piano og perkusjon - blandet med en vev av stemmer- resulterte i et vekselsvis massivt og sparsommelig sart lydbilde. Meshes Of Voice er gripende og sjangerfri musikk som befinner seg i et moderne mytisk landskap.
Sporliste
 1. Droplet
 2. Black Lake
 3. Milk Pleasures
 4. I Have Walked This Body
 5. O Sun O Medusa
 6. A Mirror In My Mouth
 7. Thirst That Resembles Me
 8. I Have A Darkness
 9. A Sudden Swing
 10. Honey Dew
 11. Medusa
 12. Running Down
 13. House of Bones
 14. Dawn
 15. The Black Lake Took
Produktfakta
Utgitt 2014 Reutgitt 2015
Format VINYL - 2LP - 140 gram Sjanger Rock, Indierock
Antall disker 1 Antall spor 15
Artist Jenny Hval, Jenny Hval & Susanna, Susanna Bestillingsnummer SONATALP014