Metamorphosis (VINYL)

The Rolling Stones

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Out Of Time
  2. Don´t Lie To Me
  3. Somethings Just Stick In Your Mind
  4. Each And Every Day Of The Year
  5. Heart Of Stone
  6. I´d Much Rather Be With The Boys
  7. (Walkin´ Thru The) Sleepy City
  8. We´re Wastin´ Time
Disk 2
  1. Try A Little Harder
  2. I Don´t Know Why
  3. If You Let Me
  4. Jiving Sister Fanny
  5. Downtown Suzie
  6. Family
  7. Memo From Turner
  8. I´m Going Down



Utgitt 1975 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 16 Artist The Rolling Stones
Label ABKCO Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer UNI8823441