Midt Imellom Magisk Og Manisk (Deluxe) (VINYL)

Unge Ferrari

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Unge Ferrari «har en unik mulighet til å benytte kunstneriske virkemidler til å gjøre noe viktig», skrev DN i anmeldelsen av debutalbumet «Midt imellom magisk og manisk» som kom i november i fjor.

Siden det har det kritikerroste albumet totalt streamet over 36 millioner ganger og ligget topp 10 på albumlistene siden det kom. Han ble nominert til 3 Spellemannpriser, i kategoriene årets album, årets låtskriver og årets urban, sistnevnte med MARS-prosjektet. Med blant annet «Balkong» og «Vi kanke være venner», som begge lå på topplistene i mange måneder, har han vist frem en personlig, nær side av seg selv- og åpnet seg som aldri før.

I vinter la han ut på en omfattende, nesten helt utsolgt Norgesturné, hvor han i tillegg hadde datoer i Sverige, London og SXSW i Texas. Han har opptrådt på P3 Gull og Lindmo.

«Unge Ferrari er en enormt talentfull popsmed»- VG

I sommer fulgte han opp med «Midt Imellom Magisk og Manisk (Deluxe)»- en utvidelse av suksessalbumet med tre nye låter- «Privat», «Siste Sjans» med det svenske stjerneskuddet Newkid, og «3 Shots». Han spilte også på festivaler over hele landet, med høydepunkter som Stavernfestivalen og Øyafestivalen på plakaten.

Sporliste

 1. Blå
 2. Piker & Vin
 3. Vi Kanke Være Venner
 4. Familyeh
 5. Ødelagt
 6. Edward Saksehånd
 7. Akvarium
 8. Bagasje
 9. Ultra BLÅ
 10. Balkong
 11. Ung & Dum
 12. Privat
 13. 3 Shots
 14. Siste Sjans

Produktfakta

Utgitt 2019 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Unge Ferrari
Bestillingsnummer 0190759445716