Mission Bell (VINYL)

Amos Lee

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. El Camino
  2. Windows Are Rolled Down
  3. Violin (featuring Sam Beam)
  4. Flower
  5. Stay With Me (featuring Priscilla Ahn)
  6. Out Of The Cold (featuring Pieta Brown)
  7. Jesus (featuring James Gadson)
  8. Hello Again
  9. Learned A Lot
  10. Cup Of Sorrow
  11. Clear Blue Eyes (featuring Lucinda Williams)
  12. Behind Me Now / El Camino Reprise (featuring Willie Nelson)


Utgitt 2011 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Amos Lee
Label Blue Note Leverandør Import
Bestillingsnummer BLUN46093.1