More Songs About Love And Hate (VINYL)

The Godfathers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. She Gives Me Love
  2. Those Days Are Over
  3. How Low Is Low?
  4. Pretty Girl
  5. This Is Your Life
Disk 2
  1. I´m Lost And Then I´m Found
  2. I Don´t Believe In You
  3. Life Has Passed Us By
  4. Walking Talking Johnny Cash Blues
  5. Halfway Paralysed
  6. Another You


Utgitt 1989 Format VINYL
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Godfathers
Label Yellow Label Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SPV266911