My Sun (VINYL + CD)

Mona & Maria

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Mona Andersen (27) og Maria Knudsen (28) har skrevet låter sammen i en årrekke, og de var begge sentrale medlemmer av Bazooka Boppers. Etter at bandet brøt opp i 2010, fortsatte Mona og Maria samarbeidet og bestemte seg for å satse videre som duo. Som Mona & Maria debuterer de med albumet My Sun.

My Sun består av ti egenskrevne låter der harmonibasert pop møter elementer av folk og flotte, til dels store arrangementer, hele tiden med et akustisk preg. Uttrykket er fullt av smakfulle kontraster - det er dempet og nært, men også storslagent og dramatisk. Mørkt og lyst på en gang. Sofistikert, men ujålete, og med tidløs inspirasjon fra legender som Judee Sill, Joni Mitchell og Fleetwood Mac.

Albumet ble spilt inn i Engfelt & Forsgren Studio, der produksjonsansvaret ble delt mellom jentene selv og Christian Engfelt (medlem i Cato Salsa Experience, The Apricot og Turns, produsent av The Lionheart Brothers og The Cheaters m.fl.). Engfelt spiller også bass på noen av låtene. På albumet bidrar også en rekke av Norges aller beste musikere: Martin Horntveth, Olaf Olsen, David Wallumrød, Eivind Staxrud, Knut Schreiner, Marcus Bror Forsgren, Kaja Fjellberg Pettersen, Bendik Brænne, Henning Sansdalen og Hans Friis, pluss medlemmer fra KORK på stryk og fagott.

Sporliste

Disk 1
  1. My Sun
  2. Northern Wind
  3. Silent Summer
  4. Venus
  5. Babyflowers
Disk 2
  1. Let The Light
  2. Runaways
  3. Golden Mind
  4. Healing Song
  5. Shivers In The Blue

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL + CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Mona & Maria
Label Jansen Plateproduksjon Leverandør Musikkoperatørene
Bestillingsnummer JANSEN027

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende