Nå Får Det Faen Meg Være Rock! Akademisk Stoner-Rock! (VINYL)

Black Debbath

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Etter fem album utgitt i perioden mellom 1999 og 2007, tok Black Debbath en velfortjent pause. I 2013 er bandet endelig tilbake for nok en gang å sette både politisk og musikalsk dagsorden - denne gang med ti kraftfulle rockelåter.

Den heftige singlen "Nei til runkesti på Ekeberg (Skulpturpark-låta)" tar et bitende oppgjør med de grandiose planene til Christian Ringnes oppe i Ekebergåsen. Bandets engasjement for denne saken sikret Black Debbath en plass på den prestisjefulle Øyafestivalen i 2013 (på grunn av faren for oversvømmelse fra denne runkestien er nemlig Øya nødt til å finne seg en ny lokalitet fra 2014). Men det er også flust med andre brennaktuelle problemstillinger på plata: I "Åpent brev til jusprofessor Jon Bing i forbindelse med vedtak om opprettelse av et datalagringsdirektiv (De edle hensikters tyranni)" tas et bitende oppgjør med Bings unnfallenhet i forbindelse med innføringen av nevnte direktiv. "Gjør norsk utenrikstjeneste nok for eventyrere og kriminelle nordmenn i utlandet?" stiller spørsmålstegn ved prioriteringene innen norsk utenrikstjeneste, mens "Sytende ballade om at folk syter for mye og lager for mye ballade" setter fokus på norsk sutrementalitet. Selvfølgelig.

Sporliste

  1. Slaver av humoren
  2. Norsk Bjørnsonforskning
  3. FAFO
  4. Rydd rommet
  5. Bytt kjøkkenklut oftere!
  6. Åpent brev til jusprofessor Jon Bing i forbindelse med vedtak om opprettelse av et datalagringsdirektiv (De edle hensikters tyranni)
  7. Nei til runkesti på Ekeberg! (Skulpturpark-låta)
  8. Sytende ballade om at folk syter for mye og lager for mye ballade
  9. Gjør norsk utenrikstjeneste nok for eventyrere og kriminelle nordmenn i utlandet?
  10. Drastiske miljøtiltak i tolvte time

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Hardrock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Black Debbath
Label Duplex Bestillingsnummer GTDLP6023

Anmeldelser