New History Warfare Vol. 2: Judges (VINYL + CD)

Colin Stetson

449,00 44900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Awake On Foreign Shores
  2. Judges
  3. The Stars in His Head (Dark Lights Remix)
  4. All The Days I´ve Missed You
  5. From No Part Of Me Could I Summon A Voice
  6. A Dream Of Water
Disk 2
  1. Home
  2. Lord I Just Can´t Keep From Crying Sometimes
  3. Clothed In The Skin Of The Dead
  4. All The Colors Bleached To White
  5. Red Horse
  6. The Righteous Wrath Of An Honorable Man
  7. Fear In The Unknown And The Blazing Sun
  8. In Love And In Justice


Utgitt 2011 Format VINYL + CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Colin Stetson
Label Constellation Leverandør Import
Bestillingsnummer CNST75.1