Kvælve en sørgelig sang rundt om - Limited Edition (VINYL)

Narum

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Narums femte album rommer tekster som treffsikkert kommenterer tida vi lever i, samtidig oser det av musikalsk håndverk. Også har det fått en lang og kronglete tittel, som er inspirert av The Beatles.

Søsknene Benedikte, Jon Anders og Lars Christian har nok en gang tilbragt tid i Jon Anders`studio ved Einafjorden på Toten. Resultatet er blitt et album der de leker seg musikalsk mer enn noen gang og på dynamisk vis sneier innom country, folk, pop, soul og jazz, uten at det det umiskjennelige narumsoundet forsvinner. På tekstsida tar Narum pulsen på livet i en splittet verden med låter som «Kloden er trøtt», «Dom som riv ner mura» og «Farida». Selve albumtittelen «Kvælve en sørgelig sang rundt om» er ikke laget for å tilfredsstille målfolk, men er inspirert av en linje i beatleslåta «Hey Jude»: «…take a sad song and make it better…». – Det tok litt tid å få laget denne femte plata, og det er som om den litt møysommelige prosessen har gjort oss enda mer glade i albumet, sier Benedikte, Jon Anders og Lars Christian. Narums femte langspiller utgis på vinyl, cd og strømming.

Narum debuterte med albumet «Samma hen du fær» i 2009 og mottok strålende kritikker, to Spellemann-nominasjoner og fikk tre singler listet på NRK P1. Året etter kom «Ælt som var søkk borte» som ble belønnet med Spellemannspris. Narum består av Benedikte Narum Jenssen, Jon Anders Narum og Lars Christian Narum.

Produktfakta
Utgitt 2020 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Artist Narum Bestillingsnummer DM63LPX
Sporliste
  1. A1 Kvælve en sørgelig sang rundt om
  2. A2 Danny Boy
  3. A3 Snart fær je
  4. A4 Kloden er trøtt
  5. A5 Spåra våres
  6. B1 Ælt hæll ingenting
  7. B2 Dom som riv ner mura
  8. B3 Farida
  9. B4 Når dagen gryr

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også