Inngår i kampanje

The Gods We Can Touch - Limited Edition (Norway Only) - Signert Utgave (Begrenset Antall) (VINYL - 2LP - Farget)

Aurora

Slippes 21/01 2022
579,00 57900 Veil. pris 629,00
star icon Forhåndsbestilling Sendes vanligvis 1-2 dager før utgivelse
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Signert av AURORA

AURORAs nye album The Gods We Can Touch,  hennes tredje studioalbum vil bli utgitt 21.januar 2022.

The Gods We Can Touch er et elegant og himmelsk men provokativt album om skamfølelse, begjær og moral, som historier sett gjennom et prisme av gresk mytologi. I hver av albumets 15 sanger møter vi en forskjellig gud. 

AURORA forklarer om albumets utgivelse at “Den spirituelle døren mellom mennesker og guder er en veldig komplisert greie. I de rette hendene kan troen bli en fantastisk ting. Varm og ivaretakende. Og i feil hender kan den bli et fyrtårn for krig og død. En ting som alltid har plaget meg er denne idéen om at vi er født uverdige, og er nødt til å vise oss verdige ved å undertrykke de følelsene inni oss som gjør oss menneskelige. Ikke perfekte, ikke feilfrie, bare menneskelige. Kan vi finne denne guddommelige kraften i oss selv, mens vi fortsatt er knyttet til og forført av verdens undre? Huden, frukten og vinen – jeg tror det er det som fascinerer meg med de greske gudene. Oldtidens guder. Perfekte i sin feilbarlighet. Nesten innenfor vår rekkevidde, som guder vi kan berøre.    

Giving In To The Love drives av en oppløftende, pumpende rytme som fremhever AURORA’s vokal. AURORA om Giving In To The Love : “Jeg tenkte på Prometeus, og hvordan han stjal ilden for å skape oss, menneskene, og jeg føler at vi av og til glemmer at vi er levende vesener, i stand til å gjøre så mange vakre ting. Og denne besettelsen med skjønnhet som menneskeheten har for tiden får oss til å glemme og sette pris på ilden som ulmer inni oss. Vårt indre selv er den viktigste delen.”

I juli ga AURORA ut sin fantastiske nye singel Cure For Me, sammen med musikkvideoen som var regissert av henne selv og Fill In Productions. Videoen har nå passert 12 millioner visninger på YouTube. Låten har fått fantastisk mottakelse hos radiostasjoner og strømmetjenester verden over.

AURORA har også nylig annonsert sin turné for neste år. Hun starterpå Alcatraz i Milano den 13.februar 2022, og stopper innom byer som Paris, Berlin, London og mange andre. 

AURORA har vist seg som et tresidig talent som sanger, låtskriver og produsent, siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut EP, Running With The Wolves. Siden da har AURORA fått over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis.

Aurora vokste opp omgitt av skog og fjell i nærheten av Bergen, og var ikke mer enn seks år gammel da hun først fikk trangen til å sitte for seg selv og skape noe. Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway, en låt som senere ville bli utgitt og, enda senere og tusener av mil unna, inspirere en annen tolvåring, Billie Eilish, til å lage sin egen musikk. Runaway stormet inn på Top 40 Singles-lista i Storbritannia for første gang tidligere i år, og hevdet seg også på Spotify Global Top 20. 

Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP - Farget
Sjanger Pop Antall disker 2
Artist Aurora Bestillingsnummer 0194399259511
Sporliste
 1. The Forbidden Fruits Of Eden
 2. Cure For Me
 3. The Innocent
 4. Dangerous Thing
 5. Exist For Love
 6. Heathens
 7. Blood In The Wine
 8. Exhale / Inhale
 9. Temporary High
 10. The Woman I Am
 11. This Could Be A Dream
 12. Artemis
 13. Everything Matters
 14. A Little Place Called The Moon

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i