Oklahoma! - From The Sound Track Of The Motion Picture (VINYL)


399,00 39900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Overture
  2. Oh, What A Beautiful Mornin'
  3. The Surrey With The Fringe On Top
  4. Kansas City
  5. I Cain't Say No
  6. Many A New Day
  7. People Will Say We're In Love
  8. Poor Jud Is Dead
  9. Out Of My Dreams
  10. The Farmer And The Cowman
  11. All Er Nuthin'
  12. Oklahoma


Utgitt 1955 Reutgitt 2017
Format VINYL Sjanger Filmmusikk
Antall disker 1 Antall spor 12
Artist Filmmusikk Label Capitol
Bestillingsnummer CAPB002696201.1