One Struggle One Fight (VINYL)

The Varukers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Persistant Resistance
  2. We Hint At Things Nuclear
  3. In South Africa
  4. The Fear Of Mankind
  5. Will They Never Learn (Live)
  6. Killed By Mans Own Hand
  7. Animal’s An Animal
Disk 2
  1. Protect No Disect
  2. How Can Your Conscience Allow This To Go On
  3. Stop The Killing
  4. Enter A New Phase (live)
  5. A Lesson We Must Never Forget
  6. One Struggle One Fight


Utgitt 1984 Format VINYL
Sjanger Punk Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Varukers
Label Radiation Reissues Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RRS003LP


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende