Only Built 4 Cuban Linx II (VINYL - 2LP - Purple)


349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Return Of The North Star (Feat. Papu Wu)
  2. House Of Flying Daggers (Feat. Inspectah Deck,Ghostface Killah And Method Man)
  3. Sonny´s Missing (Produced By Pete Rock)
  4. Pyrex Vision (Produced By Marley Marl)
  5. Cold Outside (Feat. Ghostface Killah And Sugar Bang)
  6. Black Mozart (Feat. Inspectah Deck)
  7. Gihad
  8. New Wu (Feat. Method Man And Ghostface Killah)
  9. Penitentiary (Feat. Ghostface Killah)
  10. Baggin Crack
  11. Surgical Gloves
  12. Broken Safety (Feat. Jadakiss And Styles P)
  13. Canal Street
  14. Ason Jones
  15. Have Mercy (Feat. Beanie Sigel And Blue Raspberry)
  16. 10 Bricks (Feat. Cappadonna And Ghostface Killah)
  17. Fat Lady Sings
  18. Catalina (Feat. Lyfe Jennings)
  19. We Will Rob You (Feat. Slick Rick, GZA And Masta Killa)
  20. About Me
  21. Mean Streets (Feat. Inspectah Deck And Ghostface Killah)
  22. Kiss The Ring (Feat. Inspectah Deck And Masta Killa)
  23. Walk Wit Me
  24. The Badlands (Feat. Ghostface Killa/Tony Starks)


Utgitt 2009 Reutgitt 2016
Format VINYL - 2LP - Purple Sjanger Hip Hop
Antall disker 1 Antall spor 24
Artist Raekwon Label Ice Water Records
Leverandør Import Bestillingsnummer ICEW9429.1