På Frihjul - Limited Edition (VINYL - Gull)

Åse Kleveland

399,00 39900 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-

Gatefold cover. Gullfarget vinyl. Inneholder dobbeltsidig poster med historiske bilder.

Først tar vi Oslo Spektrum, dernest en platespiller i nærheten av deg. Åse Kleveland med sitt første egne album på nesten 45 år.

Åse Kleveland og The Salmon Smokers møttes for første gang i forbindelse med den store hyllestkonserten for Leonard Cohen i 2017, der de sammen bergtok et fullsatt Oslo Spektrum med en spektakulær versjon av hans «First We Take Manhattan».

Konserten og TV-opptaket av den, etterlot seerne med tanker om hvilken artist landet gikk glipp av da Åse Kleveland valgte en karriere i kulturbyråkrati og politikk. Nå kommer svaret på dette spørsmålet, med utgivelsen av Åse Klevelands første soloplate siden 1976, backet av nettopp The Salmon Smokers.

På Frihjul inneholder et bredt spekter av musikk som peker hele veien tilbake til platene som først gjorde henne kjent på 1960-tallet, via 70-tallets sjangerfordomsfrihet og frem til et kontemporært utrykk som tar opp i seg blues, viser, soul og rock´n´roll. Alt sunget med en av norsk musikks udiskutabelt mest distinkte stemmer, en vokal autoritet som nå når frem til lyttere av mange generasjoner.

Plata er produsert i samarbeid med multiinstrumentalist Freddy Holm (Tove Bøygard, Luke Elliott) og er i spilt inn i Holms Kleiva Studio i Halden og Klevelands stue i Oslo

Sporliste

 1. Vrimmel
 2. Jeg Spiller For Livet
 3. Hardt Regn
 4. La Natten Bare Falle
 5. Måneskinnstur
 6. Kjærligheten Vet
 7. Korallbeltet
 8. Skaff Meg En Synder
 9. Dollarglis
 10. Intet Er Nytt Under Solen
 11. En Sang Til Håpet

Produktfakta

Utgitt 2020 Format VINYL - Gull
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Åse Kleveland
Bestillingsnummer GRLP4465

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende