Panola County Spirit (VINYL)

The Walker Family Singers

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. The Lord Is Blessing Me
  2. Jesus Gave Me Water
  3. My Time Will Come
  4. Had My Chance
  5. Chilly Jordan
  6. Make Me Real
  7. Leave That Liar Alone
  8. There Will Be A Fire One Day
  9. Jesus Died On Calvary
  10. Oh Lord Hear My Voice
  11. Jesus Walk With Me
  12. Sweet Home
  13. Don´t Wonder About Him
  14. Old Ship Of Zion
  15. Living Testimony
  16. Shake My Mother´s Hand
  17. He Didn´t Have To Wake Me


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Walker Family Singers
Label Daptone Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer DAP039LP


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende