Party Of One (VINYL)

George Thorogood

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I'm A Steady Rollin' Man
  2. Soft Spot
  3. Tallahassee Women
  4. Wang Dang Doodle
  5. Boogie Chillen
  6. No Expectations
  7. Bad News
  8. Down The Highway
  9. Got To Move
  10. Born With The Blues
  11. The Sky Is Crying
  12. The Hookers (If You Miss 'im...I Got 'im)
  13. Pictures From Life's Other Side
  14. One Bourbon, One Scotch, One Beer (Live From Rockline)


Utgitt 2017 Format VINYL
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 14 Artist George Thorogood
Label Rounder Leverandør Import
Bestillingsnummer ROUP610024.1