Paul's Boutique - 20th Anniversary Edition (VINYL 180gr Remastered)

Beastie Boys

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Da The Beastie Boys' debutalbum Licence To Ill (1986) solgte til platina, ble de umiddelbart avfeid som onehit-wonders, en gjeng som aldri i verden ville klare å toppe den uventede suksessen. Få var med andre ord forberedt på at Beastiene faktisk hadde noen helt unike ideer i ermet som ville ta hiphopen til nye kreative høyder. Men det var nettopp det oppfølgeren Paul's Boutique (1989) gjorde. Innspilt i eksil i L.A. som en hyllest til hjembyen New York, er dette en fantastisk rap-fest over et episk og imponerende lappeteppe av sammenvevede lydsnutter. Sampling fra en stor mengde kilder - Curtis Mayfield, The Beatles, Ramones, Led Zeppelin, filmmusikken til Haisommer etc. - er finurlig satt sammen av bandet selv i tett samarbeid med studiomagikerne The Dust Brothers.

Paul's Boutique er et mesterverk bygget på vrakrestene av moderne popkulturuttrykk. Over disse halsbrekkende lydcollagene deler Mike D, Ad Rock og M.C.A. festlige fortellinger, brautende selvpromotering og rent pølsevev i en herlig miks av inspirert galskap. Tekstmessig har de faktisk aldri vært bedre enn her - ikke bare fordi vitsene er knivskarpe, men fordi de konstruerer fyldige fortellinger og stemningsfulle portretter, alt i en moderne ramme. Albumet ble i sin tid ansett som en flopp, men kunstnerisk regnes det som The Beastie Boys' toppunkt. Dessuten er albumet fylt med en helvetes mye moro som fortsatt, uansett hvor mange ganger du har hørt det, er en ren fryd for øret.

Sporliste

 1. To All The Girls
 2. Shake Your Rump
 3. Johnny Ryall
 4. Egg Man
 5. High Plains Drifter
 6. The Sounds Of Science
 7. 3-Minute Rule
 8. Hey Ladies
 9. 5-Piece Chicken Dinner
 10. Looking Down The Barrel Of A Gun
 11. Car Thief
 12. What Comes Around
 13. Shadrach
 14. Ask For Janice
 15. 59 Chrystie Street
 16. Get On The Mic
 17. Stop That Train
 18. A Year And A Day
 19. Hello Brooklyn
 20. Dropping Names
 21. Lay It On Me
 22. Mike On The Mic
 23. A.W.O.L.

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL 180gr Remastered
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Beastie Boys
Label Capitol Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP93300.1

Anmeldelser