Performance And Cocktails (VINYL)


249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Roll Up And Shine
  2. The Bartender And The Theif
  3. Hurry Up And Wait
  4. Pick A Part That's New
  5. Just Looking
  6. Half The Lies You Tell Ain't True
  7. I Wouldn't Believe Your Radio
  8. T-shirt Sun Tan
  9. Is Yesterday, Tomorrow, Today?
  10. A Minute Longer
  11. She Takes Her Clothes Off
  12. Plastic California
  13. I Stopped To Fill My Car Up


Utgitt 1999 Reutgitt 2016
Format VINYL Sjanger Rock
Antall disker 1 Antall spor 13
Artist Stereophonics Label Mercury/UMC
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 5714431