Populas (VINYL)

Vamp

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager

Populas er tittelen på Vamps tiende studioalbum. Tittelen er på latin og betyr "befolkning", og plata er intet mindre enn et konseptalbum bygd opp omkring skildringer av en samling særdeles fargerike karakterer. Noen reelle, noen fiktive, og noen midt i mellom.

Musikken som skildrer dette rikholdige galleriet av personer og hendelser er laget av et band bestående av fem markante og tydelige personligheter som klarer å dra lasset sammen som et kollektiv. Det kollektive gjenspeiles i fordelingen av låtskrivere, i det organiske, levende lydbildet og i den vellykkede delingen av vokaljobben mellom Jan Toft og Odin Staveland.

Da det ble kjent at bluesgitarvirtuosen Bjørn Berge ble med i Vamp, forventet kanskje noen en bluesdreining på bandets neste album. Men Berge har egentlig tatt enda noen steg, tilbake til sin første musikalske kjærlighet: amerikansk bluegrass og cajun, der han har felles grunn med Staveland. Resultatet har blitt et Vamp-album med klare referanser til den rike amerikanske musikkarven, og det føles helt riktig!

Sporliste

 1. Passasjerane
 2. Kaspar og den gamle
 3. Reimert i pluss
 4. Øyentrøst
 5. Elmer
 6. Billy Blue og Sally Ann
 7. Mimis morgen
 8. Denna sommaren
 9. Ill sjøportrett
 10. Evelyn
 11. Dine venninner
 12. Du
 13. Bror

Produktfakta

Utgitt 2015 Format VINYL
Sjanger Viser Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Vamp
Label Universal Norge Bestillingsnummer 4758002

Anmeldelser

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende