Inngår i
 • Februarfest: Vinylbestselgere - opptil 30% rabatt

Profound Mysteries III (VINYL - 2LP)

Röyksopp

359,10 35910 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Electropop-legendene Röyksopp slapp fredag 19. august den andre delen av deres ekspansive Profound Mysteries prosjekt, "Profound Mysteries II", via Warner Music Norway. Samtidig annonserte de at det også var en Profound Mysteries III på vei. Den slippes fredag 18. november, og er siste delen av dette prosjektet

Som tidligere kommer det CD og MC, men også nå oppsummeres hele prosjektet med vinyl.

Berge og Brundtland beskriver Profound Mysteries som det største så langt i Röyksopps karriere. Prosjektet innkapsler både den unike sounden de har brukt flere tiår på å finpusse, samtidig som at de utvider den. Det er et dristig steg for fremtiden, og er en hyllest til alle artistene, sjangrene og musikalske bevegelser som har inspirert dem opp gjennom årene. Det er et prosjekt de har brukt hele livet på å lage (de eldste ideene dateres tilbake til Röyksopps tidlige dager, bokstavelig talt ved hjelp av MIDI-data som først ble komponert av bandet da de var tenåringer på 90-tallet), og det er helt nytt.
Profound Mysteries er preget av de rike samarbeidene de har fått med seg. Som alltid, så har Berge og Brundtland både skrevet, fremført, spilt inn og mikset mestparten av platen i Norge, selv om samarbeidene sprer seg fra alle kanter av verden. På denne platen har Röyksopp spilt inn strykere og treblås i New York, Berlin og Paris, mens gjestevokalistene både er kjente artister fra Röyksopp universet (Susanne Sundfør) samt nye tilføyelser som Astrid S, Allison Goldfrapp, Beki Mari, Karen Harding, Pixx og Jamie Irrepressible.

Hvert av de ti sporene på albumet har et unikt utvidet kreativt univers, akkompagnert av en unik "artefakt" og en "visualiser" skapt av den australske samtidskunstneren Jonathan Zawada, samt en kortfilm laget i samarbeid med det skandinaviske produksjonsbyrået Bacon.

Sporliste
 1. So Ambiguous feat. Jamie Irrepressible
 2. Me&Youphoria
 3. Stay Awhile feat. Susanne Sundför
 4. The Night feat. Alison Goldfrapp
 5. Lights Out feat. Pixx
 6. Speed King
 7. The Next Day feat. Jamie Irrepressible
 8. Just Wanted To Know feat. Astrid S
 9. Feel It feat. Maurissa Rose
 10. Like An Old Dog feat. Pixx
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL - 2LP
Sjanger Electronica Antall disker 2
Artist Röyksopp Bestillingsnummer 5060236636959