Pure Heroine (UK-import) (VINYL)

Lorde

Denne varen er dessverre ikke tilgjengelig for øyeblikket. Legg igjen e-postadressen din for å få beskjed dersom varen blir tilgjengelig igjen.
Beskrivelse

Den unge og meget fremadstormende newzealenderen Ella Yelich-O' Connor, best kjent under artistnavnet Lorde, ble med den digitale EPen The Love Club en av de artistene man hadde høyest forventninger til i 2013. Og etter at låtene "Tennis Court" og "Royals" traff eteren, eksploderte forhåndsomtalen også her til lands. Ekstra hyggelig da, at debutalbumet Pure Heroine innfrir så det holder og mer til, med et spennende lydbilde som blant annet blander ambient, kunstpop, electronica og synthpop.

Lorde skiller seg ut fra sine jevnaldrende popstjerner med et uttrykk som er mørkere og mer minimalistisk, men fortsatt veldig fengende. Den musikalske inspirasjonen kommer visstnok fra artister som Etta James, The Weeknd, Burial, Nicki Minaj og Kanye West, og man kan nok også trekke inn Lana Del Rey som referansepunkt. At Lorde er bare 16 år gammel er intet mindre enn forbløffende. Fraser som "friskt pust" og "talent av dimensjoner" er knapt nok dekkende.

Produktfakta
Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 2
Antall spor 10 Artist Lorde
Bestillingsnummer 3753985
Video
Sporliste
  1. Tennis Court
  2. 400 Lux
  3. Royals
  4. Ribs
  5. Buzzcut Season
  6. Team
  7. Glory And Gore
  8. Still Sane
  9. White Teeth Teens
  10. A World Alone

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i