Reach Beyond The Sun (VINYL)

Shai Hulud

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. The Mean Spirits, Breathing
  2. I, Saturnin
  3. Reach Beyond The Sun
  4. A Human Failing
  5. Man Into Demon: And Their Faces Are Twisted With The Pain Of Living
  6. Medicine To The Dead
Disk 2
  1. To Suffer Fools
  2. Think The Adder Begin
  3. Monumental Graves
  4. If A Mountain Be My Obstacle
  5. At Least A Plausible Cause for Pessimism


Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Shai Hulud
Label Metal Blade Leverandør Sony
Bestillingsnummer 15158LP