Reckless (VINYL)

Martina McBride

299,00 29900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Reckless
  2. It Ain´t Pretty
  3. Just Around The Corner
  4. Everybody Wants To Be Loved
  5. The Real Thing - with Buddy Miller
  6. That´s The Thing About Love
  7. Low All Afternoon
  8. Diamond - with Keith Urban
  9. We´ll Pick Up Where We Left Off
  10. You And You Alone


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Martina McBride
Label Nash Icon Leverandør Import
Bestillingsnummer NHIC200.1