Redemption & Ruin (VINYL)

The Devil Makes Three

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


  1. Drunken Hearted Man
  2. Champagne And Reefer
  3. I Gotta Get Drunk
  4. Chase The Feeling
  5. I´m Gonna Get High
  6. Waiting Around To Die
  7. There´ll Be A Jubilee
  8. I Am The Man Thomas
  9. Come On Up To The House
  10. What Would You Give (In Exchange For Your Soul)
  11. Down In The Valley
  12. The Angel Of Death


Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 12 Artist The Devil Makes Three
Label New West Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer NW5132