Rockin' With Fess (VINYL)

Professor Longhair

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Rockin' With Fess
  2. In The Night
  3. Look What You're Doin' To Me
  4. No Buts, No Maybes
  5. Looka No Hair
  6. Ball The Wall
  7. Tipitina
Disk 2
  1. Between The Night And Day
  2. Misery
  3. Baby Let Me Hold Your Hand
  4. Mardi Gras In New Orleans
  5. Hey Now Baby
  6. Her Mind Is Gone
  7. She Walks Right In


Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Professor Longhair
Label Rumble Records Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer RUM2011049LP