Rottéereir Splittsingle EP (13" - 36 RPM) ( VINYL)

Frottée / Sedat

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.

Det har vært skrevet side opp og side ned om det turbulente livet innad i Bodø-kollektivet Frottée. Men endelig ser det ut til at livet i leieren er på et minnelig sted, ja, litt Mjelle-aktig, om du vil. På denne splitsinglen har de teamet opp med sørlandsgjengen Sedat, også de en gruppe som har hatt sine interne stridigheter. Bandene leverer hver sin egen nyskrevne låt. Frottée deler åpent om sine problemer i sin "Rottéereir", der de tar opp maktkampen innad i bandet/kollektivet mellom veganer-fraksjonen og de mindre militante i "vise"-gjengen. Sedat tar for seg hverdagsproblematikk i "Ny dada", der de leverer en lårhøne til det teknologi-fokuserte samfunnet.

Låtene er spilt inn sørpå med en vaskeekte egding som tekniker og produsent, Evjes egen Geir P. Stanley Børrestad. Med seg har Sedat også Ho Randi Hansen, der de gjør sistnventes evergreen "Hvis æ fikk være sola di" på en sjelden miks av dialekter, nemlig den nordnorske og sørnorske.

Rosinen i pølsa kommer til slutt på side B, en aldeles forrykende versjon av Foreigner, som flere i Frottée egentlig ikke liker, sin "I Want to Know What Love Is", men som de sammen Sedat gjør til noe særgent sør- og nordnorsk. Og for å toppe det hele, så korer legendene i Khim Panter på låta. Kan noen gi de ny platekontrakt?!

Sporliste

Disk 1
  1. Rottéereir - Frottée
  2. Hvis æ fikk være sola di - Sedat feat. Ho Randi Hansen
Disk 2
  1. Ny dada - Sedat
  2. I Want to Know What Love Is - Frottée & Sedat feat. Khim Panter

Produktfakta

Utgitt 2016 Format VINYL
Sjanger Indierock, New Age, Punk, Viser Antall disker 1
Antall spor 4 Artist Frottée, Frottée / Sedat, Sedat
Label Duftlys Recordings Leverandør EDEL
Bestillingsnummer SPLITTFROTT007

Anmeldelser