Inngår i

Profound Mysteries I (VINYL - 2LP)

Röyksopp

399,00 39900 Veil. pris 449,00
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 5+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse

Alle tre deler av Profound Mysteries kan nå forhåndsbestilles på VINYL

"Som mennesker, så er det vi ikke vet med på å overskygge det vi allerede vet. Som tenåringer diskuterer vi vår egen fascinasjon med det uendelige og umulige – livets dypeste mysterier." — Svein Berge & Torbjørn Brundtland

2. februar 2022: I dag annonserer Röyksopp "Profound Mysteries", et utvidet univers og et fantastisk konseptuelt prosjekt som den nye "Impossible" som Alison Goldrapp er del av.

"Det har vært helt utrolig å jobbe med Svein og Torbjørn fra Röyksopp. De er vidunderlige. Jeg har vært fan av musikken deres i flere år, og det var en fascinerende glede å kunne lage 'Impossible' med dem. Jeg håper virkelig at alle elsker låten, ettersom at det er mer på vei." — Alison Goldfrapp

Den 1. januar lanserte Röyksopp prosjektet med filmen "(Nothing But) Ashes…", og fansen ble oppfordret til å "Press 'R'". Sammen med den Kasper Häggström-regisserte kortfilmen "BJA", kom det også enda en låt; "The Ladder". En ny artefakt og visualizer, skapt av den australske kunstneren Jonathan Zawada, er med å bringe musikken til live. Alle elementene er tilgjengelige gjennom Profound Mysteries portalen.

Og nå, etter gårsdagens premiere av "The Downfall" av Marc Reisbig, er enda et kapittel avslørt, med Impossible featuring Alison Goldfrapp – den første menneskelige stemmen vi hører på "Profound Mysteries". En tredje artefakt og visualizer er med å utvider samlingen.

I 2014 slapp Röyksopp det de kalte sitt aller siste album, "The Inevitable End". Og selv om Svein Berge og Torbjørn Brundtland lovet å fortsette å lage musikk sammen, fortalte de at dette var "et farvel til det tradisjonelle albumformatet." Siden den gang har de holdt seg opptatt og blant annet produsert et soundtrack for et komishow basert på Franz Kafkas verk, bidratt på Rick Rubin's "Star Wars Headspace" samlingsalbum og gravd i arkivene sine for "The Lost Tapes" serien fra 2019.

Sporliste
  1. (Nothing But) Ashes
  2. The Ladder
  3. Impossible Feat. Alison Goldfrapp
  4. This Time, This Place Feat. Beki Mari
  5. How the Flowers Grow Feat. Pixx
  6. If You Want Me Feat. Susanne Sundfør
  7. There, Beyond the Trees
  8. Breathe Feat. Astrid S
  9. The Mourning Sun Feat. Susanne Sundfør
  10. Press R
Produktfakta
Utgitt 2022 Reutgitt 2022
Format VINYL - 2LP Sjanger Electronica
Antall disker 2 Artist Röyksopp
Bestillingsnummer 5060236636812