Så Klart Det Gjør Vondt (VINYL)

Ramón

349,00 34900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Fredag 30. september slapp Ramón sitt etterlengtede debutalbum SÅ KLART DET GJØR VONDT. Sammen med albumet ble det sluppet en kortfilm ved samme navn, og uken etterpå var albumet #1 I Norge – og nå kommer det endelig på vinyl!

Etter det som har vært et rekordår for Ramón, har folk ventet i spenning på albumet. De nære og ærlige tekstene er hjertet i Ramón sitt univers, skrevet og produsert med sin faste makker Andreas Bache-Wiig. Om prosessen sier han selv: “Da jeg gikk inn i denne prosessen var tanken at dette albumet skulle handle om forskjellige faser av kjærlighetssorg, men det har endt opp med å bli en skildring av alt som har skjedd i mitt liv de siste årene. Ting ble helt snudd på hodet etter “ok jeg lover”, og flere av låtene er en direkte konsekvens av at livet mitt tok en helomvending.”

Årets første singel «ok jeg lover» er et levende bevis på hvor oppsiktsvekkende langt Ramón allerede har kommet, og hvor iherdig fansen hans er. Låten satt norsk streaming-rekord første dagen, og streamet til platina på under én måned. Etter det har milepælene kommet på løpende bånd; «17-mai» satt nordisk TikTok-rekord i antall creations og ble soundtracket til nasjonaldagen vår, etterfulgt av det første Spotify Studio It’s Hits-samarbeidet mellom Norge og Sverige med Victor Leksell og låten «leilo brenner».

Nå skal Ramón og bandet ta med seg albumet ut på veien, og spille hele 19 konserter Norge rundt. Turnéen, som har fått navnet “BYEN ER STOR”, avsluttes på hjemmebane i Oslo med 2 x Sentrum Scene 7. januar.
Sporliste
  1. Popstjerner
  2. Ok Jeg Lover
  3. 17.Mai
  4. Noen Sa De Dro Fra Festen
  5. Egg & Bacon
  6. Jeg Elsker Deg, Men
  7. Så Klart
  8. Menn Som Meg
  9. Reprise
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 9 Artist Ramón
Bestillingsnummer 0602448596055

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende