Scandal Vol. 1 & 2 (VINYL - 2LP)

Marion Ravn

549,00 54900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 10-20 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Om Vol. 1:
2013 ble et fantastisk år for Marion Ravn: deltakelse i TV2-suksessen Hver Gang Vi Møtes, utgivelse av hennes første album på åtte år, Songs From A Blackbird, og konserter over hele landet. I kjølvannet av suksessåret har Marions produktivitet og kreativitet nærmest løpt løpsk. I løpet av vinteren og våren 2014 skrev hun så mange nye låter at det til slutt nærmest ble umulig å samle alle de nye idéene og sangene på ett album - og dermed delte hun det like gjerne i to separate utgivelser.

Scandal Vol. 1 åpner med det noe dystre tittelsporet "Scandal", og beveger seg deretter inn i det vakre og melodiøse poplandskapet som har blitt Marion Ravns signatur. Hun har på dette prosjektet samarbeidet med et stjernelag innenfor norsk musikkliv, deriblant Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad Solberg (Violet Road) på låtskriversiden. Thom Hell, Even Ormestad og Børge Fjordheim var med på produsentsiden, mens artister som Thomas Dybdahl, Cato "Salsa" Thomassen og Christer Knutsen har bidratt som musikere. Resultatet er et popalbum som oser av kreativitet og musikalsk sjarm.

Om Vol. 2:
Kun drøye fire måneder etter at Marion Ravn slapp albumet Scandal Vol. 1 (2014), er hun tilbake med del to av prosjektet. Scandal Vol. 2 inneholder blant annet singlene "Better Than This" og "Kicks In", og er i likhet med forløperen komponert i samarbeid med et stjernelag av norske låtskrivere - deriblant deriblant Børge Fjordheim, Morten Abel, Simone Eriksrud, Thomas Kongshavn og Kjetil Holmstad-Solberg fra Violet Road.

Albumet er i all hovedsak produsert og spilt inn av Børge Fjordheim i Elektrolüd i Stavanger, med unntak av Thom Hell-/Even Ormestad-produserte "Running". Albumet inneholder dessuten musikalske bidrag fra Morten Abel, Cato "Salsa" Thomassen, Thom Hell, Christer Knutsen og David Wallumrød, for å nevne bare noen.
Sporliste
 1. Scandal
 2. You'll Get Up Again
 3. In Dreams
 4. The Beginning of the End
 5. Never Gonna Get It
 6. Scoundrels Like You
 7. Never Ask Why
 8. We're Heading Off Course
 9. Kicks In
 10. The Flame
 11. Better Than This
 12. Clown
 13. Like a Moth
 14. Running
 15. When You Come Around
 16. Goodbye My Love
Produktfakta
Utgitt 2015 Format VINYL - 2LP
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Marion Ravn
Label Blackbird Music Bestillingsnummer 0888750559012