See You There (VINYL)

Glen Campbell

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Hey Little One
  2. Wichita Lineman
  3. Gentle On My Mind
  4. Postcard From Paris
  5. Waiting On The Coming Of My Lord
  6. What I Wouldn't Give
  7. Galveston
  8. By The Time I Get To Phoenix
  9. There's No Me...Without You
  10. True Grit
  11. Rhinestone Cowboy
  12. Waiting On The Coming Of My Lord - feat. Jose Hernandez & Mariachi Del Sol De Mexico
  13. Postcard From Paris
  14. What I Wouldn't Give


Utgitt 2013 Format VINYL
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Glen Campbell
Label Surfdog Leverandør Naxos Norway AS
Bestillingsnummer 1-18013