Settle For The Moon (VINYL)

Soft City

399,00 39900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Beskrivelse
Det Oslo-baserte bandet Soft City´s debutalbum «Settle for the Moon» er preget av hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer. På sin første singel, Let’s Make it Right har de med seg Knut Reiersrud, som forøvrig har vært blant gjengens store inspirasjonskilder. Bandet fant hverandre i en felles fascinasjon for musikk i blues- og soul-sjangeren, og har siden oppstarten i 2018 spilt på flere festivaler og klubbscener rundt om i Norge. Etter gode år på øvingsrommet har et bredt eget originalrepertoar vokst frem, og under Bluesfestivalen på Notodden i 2021 ble de utnevnt til Norsk Bluesunions Unionsband.

Smykket med denne tittelen turnerer Soft City i hele 2022 og blir å høre på en rekke arenaer - som hos Moldejazz, Notodden Bluesfestival og Klubbøya, i tillegg til mindre klubber i det ganske land.

Bandet består av Thea Paulsrud – vokal, Ask Vatn Strøm - gitar (Kanaan som vant Spellemannpris i rock i 2021), ¡BangBang Watergun!), Håvard Ersland - orgel (Klossmajor, Håvard Ersland Trio, Fyk), Kim André Tønnesen - bass og Bård Berg - trommer (Resa, RebMoe)
Sporliste
 1. Settle For The Moon
 2. Rumblin' Around
 3. Here Comes The Roll
 4. Fool To Love You
 5. Lost Into Space
 6. Griff
 7. Let's Make It Right
 8. This Don't Feel Like Home
 9. Where Does This Path Lead
 10. This Is Gonna Be My Day
 11. City Strut
Produktfakta
Utgitt 2022 Format VINYL
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Soft City
Bestillingsnummer FXLP489

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende