Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band - Mono (VINYL - 180 gram - Remastered)

The Beatles

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Nydelig utgave på 180-grams vinyl, remastret direkte fra de analoge mastertapene og med omslag kopiert fra originalalbumet. Denne versjonen er hentet fra den utsøkte samleboksen The Beatles In Mono - Vinyl Box Set (2014).

Et av de mest berømte og innflytelsesrike albumene noensinne innspilt: Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band gjorde enormt inntrykk på musikkens verden, som tegn på at rocken entret en ny æra av raffinement og modenhet.

Musikken var eksperimentell, dynamisk og frisk. Flere av sporene ble redigert for å skape sømløse overganger, og selv det visuelle uttrykket var mer forseggjort enn alt man tidligere hadde sett. Sammen med produsent George Martin var The Beatles på jakt etter nye lyder og studioeffekter - de tilføyde publikumsstøy og dyreskrik hentet fra lydeffekt-opptak, skrudde opp farten på Paul McCartneys vokal på "When I'm Sixty-Four" (for å få ham til å høres yngre ut) og spilte én enkel pianoakkord i 40 sekunder på avslutningen av "A Day In The Life". Orkestreringen, skrevet av Martin, ble av anmelderne hyllet som en bro mellom pop og klassisk, og mange som aldri før hadde eid et rockealbum gikk til innkjøp av Sgt. Pepper's.

Sporliste

 1. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band
 2. With a Little Help from My Friends
 3. Lucy in the Sky With Diamonds
 4. Getting Better
 5. Fixing a Hole
 6. She's Leaving Home
 7. Being for the Benefit of Mr. Kite!
 8. Within You Without You
 9. When I'm Sixty-four
 10. Lovely Rita
 11. Good Morning Good Morning
 12. Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)
 13. A Day in the Life

Produktfakta

Utgitt 1967 Format VINYL - 180 gram - Remastered
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 13 Artist The Beatles
Label Apple Leverandør Import
Bestillingsnummer CAP3782577.1

Anmeldelser