Shock Value II (VINYL)

Timbaland

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.
Etter en rekke hits og salg i multiplatinaklassen slipper superprodusenten og hitmakeren Timbaland sitt andre ordentlige soloalbum i form av Shock Value II. Nok en gang har han slått seg sammen med Justin Timberlake, Keri Hilson og Nelly Furtado, men albumet gjestes også av Katy Perry, Bran' Nu, Drake, OneRepublic og Miley Cyrus. For å nevne bare noen. Også denne gang henter Timba altså artister fra både pop, rock og hip hop - noe som i og for seg ikke burde overraske dem som kjenner mannen fra før, men som allikevel understreker den massive evnen han har til å fenge publikum på tvers av sjangergrenser.

Timba sier selv at han har hentet inspirasjon fra både True Blood og Twilight, og at målet ikke er å gi ut et album som viser fram han selv som artist - men heller et som kan fungere som en samleplate spekket med hits. Produsenten Timbaland er dog tydelig tilstede gjennom hele albumet: Selv de mest celebre gjester kan ikke ta oppmerksomheten bort fra hans uovertrufne musikalske teft.

Sporliste

 1. Intro
 2. Carry Out
 3. Lose Control
 4. Meet In Tha Middle
 5. Say Something
 6. Tomorrow In The Bottle
 7. We Belong To The Music
 8. Morning After Dark
 9. If We Ever Meet Again
 10. Can You Feel It
 11. Ease Off The Liquor
 12. Undertow
 13. Timothy Where Yoe Been

Produktfakta

Utgitt 2009 Format VINYL
Sjanger Hip Hop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist Timbaland
Label Blackground Records Leverandør Import
Bestillingsnummer BLKGB001364501.1

Anmeldelser